• Acupuntura

Acupuntura

El poder de les agulles

Un dels aspectes que més m’atrau de l’acupuntura és la seva senzillesa. També m’atrau el fet que tractem persones, no malalties; cadascun de nosaltres, amb els nostres desequilibris. Els signes i els símptomes (“em fa mal aquí”, “no dormo bé” o “em piquen els ulls”) ens parlen de tu, del teu moment energètic. Atès que és quelcom global, intentem entendre el teu organisme i acompanyar-te perquè tornis a un estat d’equilibri i el cos, llavors, no emeti cap senyal.

Davant els canvis accelerats que vivim, els fonaments del yin i el yang, o del qi, es mantenen inalterables des de fa més de 2.000 anys. Van néixer de l’observació de la natura i els seus cicles constants. Això ens dóna molta seguretat: tot s’ha provat mil vegades. Amb aquests fonaments tant arrelats, un cop a la consulta hem d’esbrinar com actuen en el teu organisme els 5 elements: terra, metall, aigua, fusta i foc. Deduïm gràcies als símptomes i els signes. I llavors decidim si hem d’afegir-hi o treure’n. Si hem d’eliminar-hi un bloqueig que no permet que les coses flueixin lliurement. És tan senzill com donar suport al teu cos i pensar que ell ja sabrà cap a on ha d’anar.

Un tema com l’econòmic sempre és important. Per aquest motiu, us faig saber que cada sessió té un cost de 40 €. La durada general de cada sessió és d’una hora, però aquest temps, com tot el que envolta la medicina tradicional xinesa, depèn de molts factors.

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.