• Acupuntura

Acupuntura

El poder de les agulles

Un dels aspectes que més m’atrau de l’acupuntura és la seva senzillesa. També m’atrau el fet que tractem persones, no malalties; cadascun de nosaltres, amb els nostres desequilibris. Els signes i els símptomes (“em fa mal aquí”, “no dormo bé” o “em piquen els ulls”) ens parlen de tu, del teu moment energètic. Atès que és quelcom global, intentem entendre el teu organisme i acompanyar-te perquè tornis a un estat d’equilibri i el cos, llavors, no emeti cap senyal.

Davant els canvis accelerats que vivim, els fonaments del yin i el yang, o del qi, es mantenen inalterables des de fa més de 2.000 anys. Van néixer de l’observació de la natura i els seus cicles constants. Això ens dóna molta seguretat: tot s’ha provat mil vegades. Amb aquests fonaments tant arrelats, un cop a la consulta hem d’esbrinar com actuen en el teu organisme els 5 elements: terra, metall, aigua, fusta i foc. Deduïm gràcies als símptomes i els signes. I llavors decidim si hem d’afegir-hi o treure’n. Si hem d’eliminar-hi un bloqueig que no permet que les coses flueixin lliurement. És tan senzill com donar suport al teu cos i pensar que ell ja sabrà cap a on ha d’anar.

Un tema com l’econòmic sempre és important. Per aquest motiu, us faig saber que cada sessió té un cost de 40 €. La durada general de cada sessió és d’una hora, però aquest temps, com tot el que envolta la medicina tradicional xinesa, depèn de molts factors.

Utilitats de l'acupuntura

Trastorns reproductius i menstruals

Trastorns reproductius i menstruals

Ens hem de preguntar quina part del procés no funciona. No forcem res, estudiem els símptomes per veure on hem de donar suport al treball de l’organisme.

+ info

Dolor agut

Dolor agut

El dolor agut es pot resoldre molt bé amb l’ús de les agulles. Podem reduir les molèsties sense haver de treballar sobre el punt irritat (com és el cas del dolor al coll o el dolor lumbar).

+ info

Dolor crònic

Dolor crònic

El dolor crònic habitualment és el resultat d’un desequilibri energètic al qual no hem dedicat prou atenció. O potser no hem trobat la solució. Massa feina i poc descans són un exemple recurrent.

+ info

Trastorns de la son

Trastorns de la son

L’experiència a la nostra consulta ens diu que és potser un dels primers senyals de desequilibri. No dormir bé, llevar-nos cansats o tenir somnis que ens esgoten són algunes de les maneres de dir el mateix: hi ha quelcom que no funciona.

+ info

Ansietat i angoixa

Ansietat i angoixa

Com una plaga de la vida actual, aquests dos termes recullen un munt de sensacions desagradables i limitants en moltes persones. Costen de descriure però estan cada cop més, presents en el dia a dia.

+ info

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.