• Ansietat i angoixa

Ansietat i angoixa

Utilitats de l'acupuntura

Com una plaga de la vida actual, aquests dos termes recullen un munt de sensacions desagradables i limitants en moltes persones. Costen de descriure però estan cada cop més, presents en el dia a dia.

Quan algú fa servir aquests termes a la consulta, el primer que li demano és una descripció més acurada. Sovint els hi costa, però saben que és quelcom que no els permet estar bé, que no poden trepitjar el terra tranquils. En qualsevol moment, els senyals d’alarma es disparen.

El nostre objectiu, com sempre, és fer d’equilibradors. Si el cos es queixa, hem d’escoltar-lo ,i en el cas d’un trastorn com aquest, ampli i complex, encara més.

No cal dir que vivim en un món exigent, canviant, que ofereix molt, però que ja no té les certeses del passat. Avui blanc i demà negre. I de vegades l’organisme diu prou. És un bon exemple de desequilibri: massa pressió per algun costat (feina, família o altres obligacions).

Què pot fer l’acupuntura? Alimentar energèticament l’altre costat, el que està rebent massa pressió. Com a única eina o com a part d’altres ajudarà primer a mirar amb més calma i després a enfortir la persona per si cal prendre decisions de canvi. I continuar acompanyant-la, sigui quin sigui el camí, per mantenir un equilibri saludable.

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.