• Dolor agut

Dolor agut

Utilitats de l'acupuntura

El dolor agut es pot resoldre molt bé amb l’ús de les agulles. Podem reduir les molèsties sense haver de treballar sobre el punt irritat (com és el cas del dolor al coll o el dolor lumbar).

Mitjançant l’acupuntura podem tractar el dolor de diverses maneres i, específicament, el dolor agut. Tenim eines que ens assisteixen i ens permeten actuar sense tocar on fa mal. Podem fer-ho mitjançant l’auriculoteràpia (l’ús de les agulles a l’orella). És la idea dels microsistemes, una visió senzilla del cos. A l’orella dibuixem un mapa del cos. Punxarem en aquest mapa la zona que representa l’àrea real del dolor. Aquesta només és una senzilla i potent manera de fer-ho. També podem utilitzar l’escalfor de la moxibustió per tal de recuperar una musculatura lumbar rígida. I el més important és que, en aquesta mateixa sessió, el pacient pot valorar el canvi en el seu organisme. Si una eina no funciona, treballem amb una altra sense haver d’esperar. La caixa d’eines d’un acupuntor és variada i àmplia. Anem a buscar sempre l’eina adient a la persona i la molèstia que pateix. Com els resultats són visibles al moment, si ens hem equivocat o no hem trobat el camí més curt, en la mateixa sessió podem cercar més solucions. Així, un dolor agut que apareix d’una forma sobtada seria bo que també marxés de la mateixa manera, d’una forma sorprenent.

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.