• Formació

Formació

Cursos i tallers

Vivim en una societat canviant, ràpida, àgil i flexible. Com podem plantejar la formació en un entorn tan vital? Preparem els nostres estudis apropant-nos al màxim a la resposta d’aquesta pregunta. És la nostra raó de ser en el món de la formació energètica. Us proposem dos tipus d’estudis. A un l’anomenen Pinzellades energètiques, on anirem presentant eines, tècniques o fonaments per entendre la vida amb un toc més oriental. Amb la segona tipologia de formació ens atrevim a descobrir-te un món nou, l’ús del qi, del yin i el yang per entendre que estar bé és equilibri. Això son els fonaments de la medicina tradicional xinesa. Si li afegim l’ús d’agulles, tenim la formació en acupuntura.

 

  • Acupuntura. Curs 2021
  • Acupuntura. Curs 2021

    Acupuntura. Curs 2021

    La pedra angular d’aquests estudis és que al acabar pensis en “xinés”. No només quan estiguis a la teva consulta. Filosòficament la Medicina Tradicional Xinesa és una manera de viure, no només una feina.

    + info

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.