• Shiatsu

Shiatsu

Una experiència relaxant

El Shiatsu és un tipus de massatge d’origen japonès. Està fonamentat en el moviment de l’energia interior i en els principis de la Medecina Xinesa.

El Shiatsu ens tracta globalment (cos, ment i esperit), facilita el moviment de la nostra energia i alhora és una excel·lent manera de relaxar-nos.

Mitjançant la valoracio energética, que s’efectua des de paràmetres establerts des de l’ARA-AQUÍ i segons les tècniques de la Medecina Xinesa, detectem els desequilibris que patim, causats moltes vegades pels nostres hàbits i l’activitat diària. Mentre gaudim d’un Shiatsu ajudem al nostre cosa eliminar aquests efectes negatius.

El Shiatsu es una teràpia que equilibra l’organisme d’una manera natural i efectiva, sense patir els efectes secundaris que altres tractaments poden causar.

El massatge es rep amb roba. És recomanable que aquesta sigui de fibres naturals -cotó, fil...-. Es adient canviar-se la roba de carrer, una acció més que ajudarà a gaudir del moment, i a allunyar-te del teu entorn quotidià.

shiatsu1
shiatsu3
shiatsu4

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.